Εφαρμογή

Ανοίξτε το μπουκάλι του SENSATION Breast Serum γυρίζοντας το καπάκι στη κορυφή της φιάλης. Πιέστε την αντλία μερικές φορές, μέχρις ότου να έχετε επαρκή ποσότητα του Serum στα δάχτυλα σας. Το Serum είναι ιδιαίτερα ενυδατικό και απορροφάται πολύ γρήγορα από την επιδερμίδα. Η φιάλη δεν περιέχει αέρα, γεγονός που εγγυάται πως ολόκληρη η ποσότητα που περιέχεται θα καταναλωθεί. Επίσης η έλλειψη αέρα από τη φιάλη καθιστά το Serum ιδιαίτερα υγιεινό στη χρήση – δεν έρχεται σε επαφή με εξωτερικούς παράγοντες.

Το SENSATION Breast Serum θα πρέπει να χρησιμοποιείται δύο φορές την ημέρα (πρωί και βράδυ) στη περιοχή του στήθους και του ντεκολτέ. Απλώστε το Serum με απαλές κυκλικές κινήσεις, μέχρι να απορροφηθεί από την επιδερμίδα.

Το SENSATION Breast Serum θα πρέπει να απλώνεται πριν από κάθε άλλο καλλυντικό περιποίησης, που ενδέχεται να χρησιμοποιείται στη συγκεκριμένη περιοχή (λ.χ. ενυδατική σώματος, προϊόντα προστασίας από τον ήλιο κ.ο.κ.). Το άπλωμα του SENSATION Breast Serum «πάνω» από άλλα καλλυντικά προϊόντα, ενδέχεται να μειώσει σημαντικά την αποτελεσματικότητα του.

Αποθήκευση

Το SENSATION Breast Serum δεν θα πρέπει να έρχεται σε απευθείας επαφή με το φως του ήλιου. Ιδανικά, θα πρέπει να φυλάσσεται σε σκιερό μέρος και σε θερμοκρασία που δεν ξεπερνά τους 25°C. Μετά τη χρήση του SENSATION Breast Serum, βεβαιωθείτε πως έχετε απομακρύνει όλα τα υπολείμματα που πιθανώς να έχουν μείνει στο άνοιγμα της αντλίας.

Συστατικά

Το SENSATION Breast Serum περιέχει: Aqua, Glycerin, Cyclopentasiloxane, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Garcinia Mangostana Peel Extract, Chlorella Vulgaris/Lupinus Albus Protein Ferment, Pyrus Cydonia Seed Extract, Alcohol denat., Cyclohexasiloxane, Parfum, Tetrasodium EDTA, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben.

Παρενέργειες

Δεν έχουν αναφερθεί παρενέργειες που να συνδέονται με τη χρήση του SENSATION Breast Serum.