Τι ακριβώς είναι ένα Serum;

To Serum είναι συνήθως ένα καλλυντικό με «ελαφριά υφή», το οποίο απορροφάται εύκολα και γρήγορα από την επιδερμίδα. Το μεγάλο πλεονέκτημα του Serum είναι η δυνατότητα εμπλουτισμού του με ενεργά συστατικά σε μεγάλη συγκέντρωση και περιεκτικότητα. Σχεδόν όλα τα εξειδικευμένα καλλυντικά προϊόντα που είναι γνωστά για την αποτελεσματικότητα τους παρασκευάζονται σε μορφή Serum (και όχι σε μορφή αλοιφής ή κρέμας).

Πόσο SENSATION Breast Serum απαιτείται προκειμένου να επιτευχθεί ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα;

Το SENSATION Breast Serum θα πρέπει να χρησιμοποιείται δύο φορές την ημέρα και για ένα διάστημα τριών περίπου μηνών, προκειμένου να επιτευχθούν ικανοποιητικά αποτελέσματα. Για κάθε εφαρμογή απαιτούνται 2-4 «δόσεις» (πατήματα της αντλίας), ανάλογα πάντοτε με το μέγεθος του στήθους. Μεσοσταθμικά, μία φιάλη του SENSATION Breast Serum επαρκεί για 30-45 ημέρες.

Ποιά ακριβώς είναι η αύξηση του όγκου του στήθους που επιτυγχάνεται με τη χρήση του SENSATION Breast Serum;

Η αύξηση του όγκου του στήθους εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες, μεταξύ των οποίων οι πιο σημαντικοί είναι το μέγεθος και το σχήμα του στήθους, το ποσοστό του λίπους που περιέχει και η «ποιότητα» της επιδερμίδας. Ανεξάρτητα όμως από τους παράγοντες αυτούς, όταν γίνεται συστηματική χρήση του SENSATION Breast Serum τα πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά μετά από 1 με 2 μήνες. Οι έρευνες έχουν δείξει πως το SENSATION Breast Serum είναι ένα προϊόν που αυξάνει τον όγκο και τη σφρηγιλότητα του στήθους με σταθερό και κυρίως αποτελεσματικό τρόπο.

Πως φαίνεται το στήθος μετά από την αύξηση του όγκου του με το SENSATION Breast Serum;

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του SENSATION Breast Serum είναι πως το αποτέλεσμα από τη χρήση του είναι και φαίνεται απολύτως φυσικό. Η αύξηση του λίπους στη περιοχή του στήθους δεν αποτελεί κάτι «ξένο» για το σώμα και το αποτέλεσμα είναι εντελώς φυσικό από αισθητικής άποψης.

Πόσο καιρό διαρκούν τα αποτελέσματα του SENSATION Breast Serum;

Το επιπλέον λίπος που δημιουργείται με τη χρήση του SENSATION Breast Serum δεν διαφέρει σε τίποτε απολύτως από το λίπος που υπάρχει στο στήθος πριν από τη χρήση του προϊόντος. Το νέο λίπος παραμένει εκεί και «συμπεριφέρεται» ακριβώς όπως το λίπος που ήδη υπάρχει στον οργανισμό. Στην πραγματικότητα το νέο λίπος έχει παραχθεί από τον ίδιο τον οργανισμό – το SENSATION Breast Serum απλά «ενεργοποιεί» την παραγωγή του.